یحیی قائنیپور در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی استان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، امروز و فردا وضعیت جوی نسبتاً پایدار است، اما از اوایل روز پنجشنبه، با توجه به افزایش شیب فشاری، انتظار داریم شاهد افزایش شدت وزش باد و بهتدریج نفوذ سامانه ناپایدار بارشی در سطح استان باشیم.
وی افزود: انتظار میرود طی روز جمعه، این سامانه گسترش یابد و بر حجم بارشها افزوده شود که براساس مدلهای هواشناسی، بارشهای این سامانه تا دوشنبه هفته آینده به صورت برف و باران ادامه خواهد داشت.
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: از بعدازظهر جمعه، با نفوذ جریانات سرد شمالی، کاهش محسوس دما در سطح استان آغاز میشود و انتظار میرود هفته پیشرو، هوای سرد بر استان حاکم باشد.
به گفته قائنیپور، طی روز جمعه، دمای روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ درجه و دمای شبانه بین ۸ تا ۱۰ درجه نسبتبه امروز کاهش خواهد یافت.
وی افزود: بارش برف و باران، وزش باد شدید، کولاک برف، یخزدگی و لغزندگی همچنین تشکیل مه و کاهش میدان دید از پیامدهای این سامانه خواهد بود.
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی در نهایت اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین منفی۴ و ۸ درجه بوده است و امروز در گرمترین ساعات به ۱۱ و در سردترین ساعات به منفی۲ درجه خواهد رسید. همچنین نیشابور با دمای منفی۸ درجه و خواف با دمای ۱۳ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستانهای استان بودهاند.